Описание на услугите

PSD.BG може да изработи за вас или вашият бизнес всякакъв вид уеб сайт или уеб магазин.

Ако вие искате да разширите продажбите си и да предлагате стоки/услуги по интернет, несъмнено се нуждаете от е-магазин. Ние ви предлагаме не да използвате готова система, която има безброй много пропуски в сигурността и множество излишни функции, а да изработим за вас уникална система която никой друг няма да притежава и може да бъде създадена точно както вие желаете.

Представете вашият бизнес в интернет чрез уникално изработен уеб сайт, което ще привлече много нови клиенти.

PSD.BG може да ви предложи рекламни услуги в интернет пространството на много добри цени. Популяризирайки вашият уеб сайт, вие ще достигнете до още по-голям брой клиенти, отколкото чрез офлайн рекламна кампания.

Други IT услуги

Ако желаете да изградите мрежа в компанията си, свържете се с нас и ще имате работеща Ethernet мрежа за броени часове.

Специалистите ни ще конфигурират всички компютри в офиса ви, така че да могат лесно и успешно да комуникират по между си и да използват споделени ресурси.

Предлагаме широк набор от абонаментни услуги, както за дома така и за офиса ви. Можете да се абонирате за профилактика на домашният компютър за отстраняване на вируси, както и за цялостен мониторинг и защита на вашата офис мрежа и компютри.

Възползвайте се от отстъпките които можете да получите при пакетните ни абонаментни програми.

Уеб услуги

Изработка на уеб сайт или сайт за управление на поръчките? Свържете се с нас за изпълнение до 3 работни дни.

Поддръжка

Предлагаме широка гама услуги свързани с поддръжка, изграждане на мрежи и профилактика.

Всички продукти/услуги които поръчате, ще бъдат изработени само и специално за вас.